Glad

Är på mycket bra humör just nu, även om jag mest av allt vill stänga ögonen och sova tills all trötthet är borta. Jag har pluggat klart till matteprovet imorrn, känner mig lugn inför det dessutom, ska rida imorrn, ska rida på fredag, ska tävla på tisdag, fick hem en beställning från hööks igår, hittade min börs som jag trodde jag tappat, ska se svenska hollywoodfruar som jag fick lov att hoppa över igår pga ekonomiplugg.

Helt okej alltså!!

/Linnea

Nixon 5/10

I fredags hoppade vi lite blandade hinder. Minns inte så jättebra vad vi gjorde men vi hade studs, kombination och lite annat. Nixon blev väldigt trött mot slutet, och även jag så jag orkade inte driva honom tillräckligt. Men han var väldigt fin i början iallafall.

/Linnea

Ingen sovmorgon för mig inte

På riktigt, vad gör jag uppe nu ens?
Somnade igår med ekonomiboken i ansiktet, hann inte klart med pluggandet. Börjar 9.55 idag och första lektionen är prov i företagsekonomi, så jag måste försöka plugga nu. Vaknade 4 och har varit vaken sen dess. 

Oj vad ovärt det här känns. Trött  kommer jag vara också.

/Linnea

Himla massa prov

Fick två dryga saker bortgjorda idag på skolan. Först debatten på samhällskunskapen, och sen orienteringen på idrotten. Usch och fy, härligt att få det bortgjort iallafall. Har franskaprov imorgon som jag snart ska plugga till lite snabbt, är mest repetition. Nästa vecka väntar flera prov i bland annat företagsekonomi, så får njuta av ledigheten i helgen ordentligt.

/Linnea

Måndag

Låg och såg på vänner i sängen, somnade 8 och vaknade nu. Är inte särskilt trött längre. Värt!

Imorgon slutar vi 1 istället för 14.15, kan vara rätt skönt men gör mig inte speciellt mycket då vi bara skippar vi-timmen.

/Linnea


RSS 2.0