Nixon 28/9

Igår hoppade vi en evighetsbana. Vi började med ett hinder och det byggdes hela tiden på. Nixon var väldigt seg när vi värmde upp, men direkt vi skulle hoppa blev han som en helt annan ponny. 

De första gångerna vi hoppade banan gick han hur fint som helst och jag red ordentligt, sen allteftersom banan byggdes på och höjdes blev både jag och han tröttare. Jag orkade inte driva honom tillräckligt och vi hittade inte riktigt rytmen, landade i fel galopp osv. Sista gången vi hoppade låg banan på 90 cm, han hoppade väldigt fint men jag är inte särskilt nöjd med mina egna insatser. 

Men jaja, iallafall så är jag nöjd för det var roligt och han hoppade jättefint :)

/Linnea

Trött som bara den

Igår efter ridningen satt vi och fikade i soffan, och jag höll helt allvarligt på att somna. Lyckades ta mig hem, och när jag kom hem gick jag direkt och la mig. Vaknade efter 10 idag, sov alltså i mer än 12 timmar. 

Känner mig himla seg, orkar inte resa mig ur sängen. Ska iallafall ta och dammsuga snart och sen ska jag se om jag orkar hitta på nåt. Men först ska jag skriva om gårdagens ridning :)

/Linnea

Företagsekonomi


Prov bortgjort

Sitter just nu i min ensamhet utanför aulan och väntar på Gabriella och Frida. Har nyss haft juridikprov som gick över förväntan. Pluggade på tok för lite, men det första provet på terminen brukar jag aldrig kunna plugga ordentligt till, så jag får ta igen det sen.

Har företagsekonomi som nästa lektion, och efter lunch svenska. Slutar 12.40 och då far vi ner på stan :)

/Linnea

Tisdag

 
Sitter och har privatjuridik just nu, har prov imorgon så jag borde lyssna men jag kan inte koncentrera mig. Mycket roligare att ta bilder med webbkameran! Hahah, nej men vi har genomgång bara.

Har en lektion till innan lunch, bådar inte gott då jag är hur hungrig som helst. Annars är det inga speciellt roliga lektioner, en typisk tisdag. 

/Linnea

Plugg i cafeterian

Åkte direkt till surf när jag slutade, och satt i cafeterian med Elvira och pluggade. Gick ner och passade på att fota hästarna lite också, och sen hade vi us möte. Kom hem för ett tag sen och är himla trött, men måste plugga lite på engelska glosorna som är till imorrn. Drygt!!!
 
 


/Linnea

Söndag

Idag har varit en rätt seg dag. Har legat och sett på vänner och gjort inlägg till surfbloggen, sen klockan 4 for jag och Frida och såg på innebandymatch. Lindas, Lisas och Gabriellas lag spelade, himla duktiga med en proffsig målvakt och ytterst talangfulla straffskyttar! Hahah.

Nu har jag nyss sett första avsnittet av Williams lista, och ska ta fram plugget. Juridik och samhällskunskap ska jag göra lite på ikväll, känns redan som om jag håller på att somna...
 

/Linnea

Snart helg för min del

Tog en himla fin bild på matten, fina vänner iallafall!

Har företagsekonomi nu och det är min sista lektion, får alltså helg om 70 minuter. Helt okej! :) På lunchen skulle vi gå till skolsköterskan för jag skulle kolla mina knän, men då får vi veta att alla skolsköterskor är borta tills på måndag. Vad är oddsen? Det är väl inte direkt smart heller, tänk om nån blir jättesjuk..?

/Linnea

Vi får se hur det blir

Har fortfarande ont i knäna och är helt mördbultad idag så tvivlar på att jag kommer kunna rida ikväll. Himla tråkigt. Funderar på om jag ska följa med ändå och fota eller filma, eller om jag ska stanna hemma. Kan väl ändå vara skönt att inte vara i stallet en fredagskväll nån gång :) Men vi får se.
 
/Linnea

Klumpigt?

Imorse när jag skulle köra till skolan med Frida och Gabriella körde jag omkull med moppen. I en rondell dessutom, fattar inte hur jag lyckades... blev riktigt ordentligt chockad men det gjorde inte ont eller så, så jag körde vidare. Senare på skolan fick jag ont i knäna, har hål i byxorna där så måste ha skrapat upp dom.

Nu har jag samhällskunskap, sen idrott. Ska egentligen springa 3 km testet idag men kan inte vara med. Går som en anka för att jag inte kan böja på benen så vågar inte ens tänka på hur ont det skulle göra att springa. 

/Linnea

Onsdag

Känner mig nästan sjuk, är himla snurrig och känner mig bara konstig. Är hur trött som helst dessutom. Har sovit i soffan nu ett tag och tänker lägga undan datorn och fortsätta med det ;) Imorgon får vi se vad som händer. Vi ska iallafall springa vårt 3 km test. Ojojoj, spännande att se hur det kommer gå.


/Linnea

Grattis Evelina!!!! /elvira

Hej hej på dig, här kommer en grttishälsning från mig.
Grattis evelina du fyller 15 år, tänk du var fjorton senast igår.
Det bästa med att fylla år är att dagen ska firas med fika, det är en tradition som ej får svika.
Om den skulle blir dan ej lyckad, då kommer tårarna dina kinder smycka.
Men du har turen att ha en familj som bakar, dom bakar så hela huset det knakar.
 
Och nu när du är femton bast, slipper du cykla med tungt last.
För nu du i din hand har ett kort, ett kort för en speciel eskort.
 
Ha den äran och grattis grattis hälsar jag, hoppas du evelina får en underbar dag!




tur för dig att jag inte hittade nån ful bild!

Dumma regn

Hade tänkt åka direkt till surf efter skolan och ta med datorn så jag kunde sitta där och plugga. Så blev det dock inte för då började det regna. Väldigt mycket. Så vi får väl se hur tidigt jag tar mig dit.

/Linnea

Helgen

Har kört himla mycket moppe i helgen. Körde först till Vännäs igår för att sitta barnvakt åt mina kusiner, körde hem imorse. Körde nästan direkt ut till surf och vidare till Holmsund för att hålla i ponnyridning. Och sen hem igen. Såååååååååååååååååå less.

Har suttit med SOn sen jag kom hem och jag kan stolt meddela att jag är klar. Underbart. Måste bara göra svenskan också men den gör jag ikväll, för nu ska jag snart ut och träffa Frida och Gabriella :) 

/Linnea

Lördag morgon

Vaknade för ett tag sen, har sovit jättedåligt inatt och är hur trött som helst nu. Ska iväg ikväll och vara barnvakt men vet inte än vad jag ska hitta på tills dess. 

/Linnea

Nixon 14/9


Idag övade vi på att rida med lång anridning mot hinder, och kort anridning. Var himla roligt och red på ett annat sätt idag. Kan helt ärligt säga att Nixon har aldrig hoppat finare och jag är faktiskt riktigt nöjd med min egen ridning också. Han var väldigt jobbig just innan jag skulle fatta galopp, han höll på att tramsa och trippa runt. Annars gick han super.

/Linnea

Helg!

Kom hem från skolan för ett tag sen, galet skönt att sluta 12.40! Sitter än en gång och försöker få datorbatteriet att ta slut så jag kan ladda den igen ;) Funderar på om jag ska orka sätta mig och plugga lite nu eller om jag tar det senare. Senare ikväll ska jag iallafall till surf, är himla taggad på att hoppa :D 

/Linnea

Väntar på att batteriet ska dö

Har varit himla duktig och somnat vid 8-tiden hela veckan, och det märks väldigt tydligt. Känns inte alls lika jobbigt att stiga upp på morgonen längre! 

Sitter just nu och är enormt uttråkad, har läst alla Sveriges bloggar ungefär. Väntar på att batteriet på datorn ska dö så jag kan ladda datorn i natt :) 

Sååååå skönt med fredag imorgon, slutar 12.40 och har bara tre lektioner. En av dom är företagsekonomi och det är nog mitt roligaste ämne. Sen far jag, Frida och Gabriella ner på stan för att leta efter datorfodral. 

/Linnea

Nixon 7/9

I fredags hoppade vi lite svårare svängar, när jag såg hur banan skulle vara tänkte jag direkt "det där kommer aldrig att gå". Men det gick faktiskt, och Nixon hoppade riktigt bra när jag red ordentligt. 

Vi började att hoppa på volt, vilket aldrig har gått särskilt bra för mig och Nixon. Nu skulle vi dessutom rida utan stigläder, och det gick hur bra som helst. Supernöjd över honom.

Sen hoppade vi vår lilla bana, det var fyra hinder med lite svängar. Två av hindren var en linje med en oxer och ett räcke, och sen en 90 graderssväng till ett räcke och en till 90 graderssväng efter det till ett till räcke. Har inte riktigt hittat min egen ridning och balans än men ändå gick det helt okej, mycket bättre än förväntat. Nixon var hur fin som helst att rida, och taggad till 1000 så han var väldigt roligt att rida!



/Linnea

Torsdag

Nu har jag äntligen fått min skoldator, tror vi var sist av alla att få... Men, men. Elvira fick sin i tisdags så nu kan vi börja blogga bättre :)

Ska sätta mig och försöka plugga lite matte, och sen fara till surf. 

/Linnea

Torsdag, fredag, lördag, söndag

I torsdags och fredags var jag ute och sprang, känner mig riktigt duktig och det kändes rejält i benen. Igår tog jag en liten vilodag från tränandet och följde med familjen till Lycksele för att titta på min brorsas gokarttävling. Var himla kallt men ändå roligt :)

Idag ska jag se om jag ska träffa några av vännerna mina, vet inte än hur det blir men vi får se helt enkelt!

/Linnea


RSS 2.0